Sergio Herman verstopt gouden aardappels voor jaar gratis friet

Sergio Herman verstopt gouden aardappels voor jaar gratis friet

Sergio Herman en zijn team verstoppen deze maand op meerdere locaties in Nederland een gouden aardappel. De gelukkige winnaars mogen een jaar lang gratis friet eten bij de nieuwe vestiging van Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal, die begin november de deuren opent.

Frites Atelier geeft op zaterdag 16 oktober iedere twee uur een hint weg via Instagram. Deze hint brengt de deelnemer dichter bij de gouden aardappel. Wanneer de aardappel is gevonden, dan moet de gelukkige winnaar een bericht met foto van de vondst sturen via Instagram.

Gouden aardappel Bergen op Zoom en Designer Outlet Roosendaal

Op zaterdag 23 oktober wordt de actie herhaald. Dan ligt er een gouden aardappel verstopt in Bergen op Zoom. Op 30 oktober kan een zoektocht worden gestart in Designer Outlet Roosendaal.

sergio herman frites

Frites Atelier Roosendaal

Frites Atelier opent begin november de nieuwe locatie in Designer Outlet Roosendaal. Met de bestaande locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag is het concept van sterrenchef Sergio Herman nu toe aan een nieuwe vestiging, nadat de afgelopen jaren twee zaken de deuren moesten sluiten.

De eerste locatie van Frites Atelier van Sergio Herman, werd 5 jaar geleden geopend in Den Haag en sindsdien zijn er op diverse plekken nieuwe vestigingen geopend. Ook gingen er al twee weer dicht, in Utrecht en in Arnhem.

Franchiseformule

Frites Atelier, dat onderdeel uitmaakt van de Sergio Herman Group  is nu ‘klaar voor de nieuwe toekomst’ waarin de franchiseformule een belangrijke rol gaat spelen. De eerste franchiselocatie wordt, samen met partner Vermaat Groep, geopend in Designer Outlet Roosendaal. Het atelier is 162 vierkante meter groot en biedt zitplaatsen aan 85 gasten.