Kuppens Management
Bistro Els opent deuren op historisch landgoed
Bistro Els opent op 1 juni 2025 haar deuren op historisch landgoed van Vaeshartelt in Maastricht.
Bistro Els opent op 1 juni 2025 haar deuren op historisch landgoed van Vaeshartelt in Maastricht.
Het aantal deelnemers aan het Biodiversiteit op je Bord (BOJB) programma van Dutch Cuisine groeit gestaag.
Bolenius Rembrandtpark gaat deze maand officieel open voor gasten. Misset Horeca nam vast een kijkje in de zaak, waar Luc Kusters en zijn team een meer dynamische vorm van fine dining gaan introduceren.
Restaurant Bolenius* in Amsterdam verhuist van de Zuidas naar het Rembrandtpark. Chef en eigenaar Luc Kusters wilde op die plek aanvankelijk een tweede zaak starten, maar kiest nu dus voor een verhuizing van zijn vlaggenschip.
Het programma Biodiversiteit op je Bord (BOJB) van Dutch Cuisine blijft groeien.
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.