Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Henk Savelberg

  • Horeca27 aug. 21

    Henk Savelberg kookt tijdelijk weer in Central Park Voorburg

    Vanaf maandag 20 september 2021 staat er drie dagen lang een bijzondere gastchef in de keuken van Central Park Voorburg. Henk Savelberg - die tegenwoordig deels in Bangkok woont, waar hij een sterrenzaak leidt die zijn naam draagt - komt enkele lunches en diners verzorgen op de plek waar hij al tientallen jaren voetstappen heeft staan

  • Bart van der Lee
    Horeca19 dec. 20

    Nederlandse chef tweede in finale MasterChef UK

    De Nederlandse kok Bart van der Lee heeft de finale van het BBC-programma MasterChef: The Professional net niet gewonnen. Medefinalist Alex Webb ging met de eer strijken.

  • Horeca19 nov. 18

    Elf nieuwe restaurants in Michelingids Bangkok

    De tweede editie van de Michelin Guide in Thailand is uitgebracht. De nieuwste editie bevat 217 restaurants en 67 hotels waaronder vier tweesterrenrestaurants, met één nieuwkomer, en 23 restaurants met één Michelinster, waarvan 10 nieuwkomers.

  • Horeca6 dec. 17

    Michelinster voor topkok Henk Savelberg in Thailand

    Henk Savelberg heeft een Michelinster gekregen voor zijn restaurant Savelberg Thailand in Bangkok. De Nederlandse topkok opende het restaurant drie jaar geleden.

  • (C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant

Voorburg / restaurant Savelberg werd vorig jaar overgenomen door Carsten Klint en Ron Blauw
    Horeca18 jul. 17

    Carsten Klint weg bij Central Park by Ron Blaauw

    Carsten Klint (42) vertrekt bij Central Park by Ron Blaauw in Voorburg, het voormalige restaurant van Henk Savelberg.

  • Horeca15 sep. 16

    Wijncollectie Henk Savelberg onder de hamer

    2500 Flessen uit de wijnverzameling van topchef Henk Savelberg gaan onder de hamer.

Meer artikelen

  1. Les Patrons Cuisiniers koken in Thailand
  2. Edwin van den Heijkant nieuwe executive chef Hilton Schiphol
  3. Mazie wint Gouden Pollepel Den Haag
  4. Vliegende start voor Central Park by Ron Blaauw
  5. GaultMillau 2015: Le Garage heeft Sommelier van het Jaar
  6. Niet meer opgenomen in Lekker Top 100 2015
  7. Restaurant Savelberg wordt Central Park, by Ron Blaauw
  8. Videointerview met Henk Savelberg
  9. Henk Savelberg wil bistro in Breda
  10. Savelberg stopt; Klint en Blaauw zetten zaak voort
  11. Haagse toprestaurants slaan handen ineen
  12. Meesterkoks in actie voor Serious Request
  13. Rogér Rassin SVH Meesterkok
  14. Collega's vinden Jonnie Boer de beste
  15. Ranglijst Lekker 2014
  1. Tipgeld na kunstroof bij Savelberg
  2. Lambermon en Rector openen tweede zaak To Amuse
  3. Gast met hotelkunst aan de haal
  4. Overval
  5. Kunstroof bij Savelberg*, waarde 150.000 euro
  6. Johan Spin Sommelier van het Jaar GaultMillau 2013
  7. Timo Munts weg bij Merlet* in Schoorl
  8. Actieweek met hoofdrol voor Nederlandse wijnen
  9. Henk Savelberg in actie voor verslaafden
  10. Henk Savelberg presenteert kookboek voor jongeren
  11. Jean Luc Etienne sommelier bij Moshik Roth**
  12. Villa de Duinen: Menanteau weg, Van Dreumel komt
  13. Lindehof* Nuenen wint publieksprijs Heerlijk10Daagse
  14. Collega's over Cas Spijkers: 'Vernieuwend en groothartig
  15. Parkheuvelchef slaagt voor proef SVH Meesterkok
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen