nieuws

Eerste zaken- en zorghotel geopend

Horeca

Burgemeester Wallage van Groningen heeft vorige week het NH Tulip Inn hotel geopend. Het gaat om een gecombineerd zaken- en zorghotel, het eerste in Nederland.

Tot nu toe maakt vooral de zakengast van het hotel gebruik. NH Tulip Inn Groningen heeft 104 kamers. Creativiteit en vernieuwing vormen het thema van het Deloitte & Touche Horeca Business Congres 2001, dat op 7 november wordt gehouden in Ermelo. Sprekers zijn onder andere psycholoog Jaap van Ginneken, formule- en merkenadviseur Pim van den Berg en Paul Beck, directeur van een gelijknamig adviesbureau voor recreatie en entertainment. Hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca is dagvoorzitter van het congres.

elevisiekok Lonny Gerungan is door de Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda aangetrokken om de maaltijden aan boord van vluchten van Amsterdam naar Jakarta naar een culinair hoger plan te tillen. Gerungan is in Nederland vooral bekend van zijn kookprogramma de Reistafel en zijn boeken over de verfijnde Indonesische keuken. Ook runde hij jarenlang een restaurant in Amsterdam.

Reageer op dit artikel