nieuws

Kerst in de horeca

Horeca

Met thema’s als Passion, Multi-Colour, Baroccoco, Heaven en Euro-kerst helpt Beekwilder ondernemers een sfeer te creëren. Zo groeit er dit jaar met Kerstmis voor één keer geld aan de boom in de vorm van eurotekens en goudstaven; artikelen uit het thema Euro-kerst. De eurotekens van goudglitter zijn f 9,90 per stuk, de goudstaven ‘doen’ f […]

Met thema’s als Passion, Multi-Colour, Baroccoco, Heaven en Euro-kerst helpt Beekwilder ondernemers een sfeer te creëren. Zo groeit er dit jaar met Kerstmis voor één keer geld aan de boom in de vorm van eurotekens en goudstaven; artikelen uit het thema Euro-kerst. De eurotekens van goudglitter zijn f 9,90 per stuk, de goudstaven ‘doen’ f 22,50 per drie stuks.
Voor informatie: Beekwilder, Amsterdam. Tel. (020) 623 32 22.

Reageer op dit artikel