nieuws

Wodka ‘uut Grunningen

Horeca

Geheel nieuw is Wodka van Hooghoudt. ,,Een natuurzuivere, uit granen en water gestookte wodka van Nederlandse bodem in een 1 literfles”, aldus de drankenproducent ‘uut Grunningen’. Met deze wodka wil Hooghoudt zich onderscheiden van de bestaande wodka’s, waarvan niet alleen in het uitgaansleven, maar ook thuis is te genieten. Met het stoken van Wodka van […]

Geheel nieuw is Wodka van Hooghoudt. ,,Een natuurzuivere, uit granen en water gestookte wodka van Nederlandse bodem in een 1 literfles”, aldus de drankenproducent ‘uut Grunningen’.

Met deze wodka wil Hooghoudt zich onderscheiden van de bestaande wodka’s, waarvan niet alleen in het uitgaansleven, maar ook thuis is te genieten. Met het stoken van Wodka van Hooghoudt wil het bedrijf laten zien meer in zijn mars te hebben. In de nabije toekomst volgen er nog meer introducties. Informatie: Distilleerderij Hooghoudt, Groningen, tel. (050) 542 00 00.

Reageer op dit artikel