nieuws

Koffie uit verre landen

Horeca

Onder de naam J.J. Darboven Specialties introduceert koffiebrander J.J. Darboven nieuwe koffiespecialiteiten in een oranje verpakking. Het assortiment loopt uiteen van speciale koffiemelanges voor espresso op Italiaanse wijze, met een crèmelaag of een latte macchiato tot café crème-melanges. Ook nieuw zijn de pure origins, geselecteerd uit verschillende streken van de wereld: Kenya Massai, Brazil Sul […]

Onder de naam J.J. Darboven Specialties introduceert koffiebrander J.J. Darboven nieuwe koffiespecialiteiten in een oranje verpakking. Het assortiment loopt uiteen van speciale koffiemelanges voor espresso op Italiaanse wijze, met een crèmelaag of een latte macchiato tot café crème-melanges.

Ook nieuw zijn de pure origins, geselecteerd uit verschillende streken van de wereld: Kenya Massai, Brazil Sul de Minas, Ethiopia Sidamo, India Taj Mahal, Colombia Supremo en Papua New Guinea. Het concept wordt ondersteund met suiker, melk, porselein en een koffiekaart voor de gasten.

Informatie: J.J. Darboven, Amersfoort, tel. (033) 461 29 77 of www.darboven.nl.

Reageer op dit artikel