nieuws

Pittige 30+ kaas

Horeca

Frico Cheese Benelux introduceerde onlangs Frico Komijn en Frico 30+ Pittig in het catering segment. Met de 30+ variant speelt de kaasfabrikant in op de behoefte aan smaakvolle laagvet producten.Het één plak-assortiment waartoe de nieuwe varianten behoren, bestaat verder uit Frico Plezierig zacht, Vriendelijk licht-pittig, Uitdagend pittig en Frico Krachtig pikant. De kaas is verpakt […]

Frico Cheese Benelux introduceerde onlangs Frico Komijn en Frico 30+ Pittig in het catering segment. Met de 30+ variant speelt de kaasfabrikant in op de behoefte aan smaakvolle laagvet producten.Het één plak-assortiment waartoe de nieuwe varianten behoren, bestaat verder uit Frico Plezierig zacht, Vriendelijk licht-pittig, Uitdagend pittig en Frico Krachtig pikant.

De kaas is verpakt per plak van 25 gram in een gemakkelijk te openen verpakking.

Informatie: Frico Cheese Benelux, Raamsdonkveer, tel. (0162) 58 26 00

Reageer op dit artikel