nieuws

Beursprimeur: Agi Verlichting

Horeca

Agi Verlichting presenteert sfeermakers voor het interieur. De firma introduceert een nieuwe serie art deco-plafondarmaturen, zowel rond en vierkant als langwerpig. De verlichting wordt geheel naar wens op maat geproduceerd. Dat wil zeggen qua kleur van beglazing, afwerking van armatuur en de afmetingen. Verder zijn er nieuwe armaturen te zien voorzien van matte en/of geslepen […]

Agi Verlichting presenteert sfeermakers voor het interieur. De firma introduceert een nieuwe serie art deco-plafondarmaturen, zowel rond en vierkant als langwerpig. De verlichting wordt geheel naar wens op maat geproduceerd. Dat wil zeggen qua kleur van beglazing, afwerking van armatuur en de afmetingen.

Verder zijn er nieuwe armaturen te zien voorzien van matte en/of geslepen glazen in combinatie met antiek messing of gebruineerde armaturen, die daardoor een neutrale en stijlvolle uitstraling hebben. Tot slot toont de Almelose firma een stijlvolle leestafellamp die een interieur veel extra’s geeft.

Informatie:
Agi Verlichting
Almelo
(0546) 81 13 72

Reageer op dit artikel