Beursprimeur: Agi Verlichting

Agi Verlichting presenteert sfeermakers voor het interieur. De firma introduceert een nieuwe serie art deco-plafondarmaturen, zowel rond en vierkant als langwerpig. De verlichting wordt geheel naar wens op maat geproduceerd. Dat wil zeggen qua kleur van beglazing, afwerking van armatuur en de afmetingen. Verder zijn er nieuwe armaturen te zien voorzien van matte en/of geslepen

Agi Verlichting presenteert sfeermakers voor het interieur. De firma introduceert een nieuwe serie art deco-plafondarmaturen, zowel rond en vierkant als langwerpig. De verlichting wordt geheel naar wens op maat geproduceerd. Dat wil zeggen qua kleur van beglazing, afwerking van armatuur en de afmetingen.

Verder zijn er nieuwe armaturen te zien voorzien van matte en/of geslepen glazen in combinatie met antiek messing of gebruineerde armaturen, die daardoor een neutrale en stijlvolle uitstraling hebben. Tot slot toont de Almelose firma een stijlvolle leestafellamp die een interieur veel extra’s geeft.

Informatie:
Agi Verlichting
Almelo
(0546) 81 13 72

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.