nieuws

Beursprimeur: FlexiBack

Horeca

De Arend is gespecialiseerd in meubilair voor de horeca. De eigen import stelt de firma in staat om flexibel op de wensen van de klant in te spelen. Recent heeft het bedrijf twee catalogi samengesteld, waarin het totale assortiment tafels en stoelen staat vermeld. De keuze is groot: van rotan terrasstoel tot aluminium model en […]

De Arend is gespecialiseerd in meubilair voor de horeca. De eigen import stelt de firma in staat om flexibel op de wensen van de klant in te spelen. Recent heeft het bedrijf twee catalogi samengesteld, waarin het totale assortiment tafels en stoelen staat vermeld.

De keuze is groot: van rotan terrasstoel tot aluminium model en van teak klapstoel tot teakhouten deckchairs. Naast standaard cafémodellen is het assortiment de laatste jaren uitgebreid met een collectie luxe gestoffeerde stoelen. De tafels zijn allemaal maatwerk.

Niet alleen het assortiment is gegroeid, ook het aantal filialen. Zo zijn er naast Ammerzoden inmiddels ook vestigingen in Amsterdam, Antwerpen en op Aruba.

Beursprimeur dit jaar is de stapelbare projectstoel, de FlexiBack. De naam dankt hij aan de flexibele rug, waardoor de stoel een comfortabele zit heeft. Verder heeft de stoel een aluminium frame, leverbaar in verschillende kleuren. Het rugdeel is afgewerkt met een doorzichtige rand, waarin een koord is verwerkt.

Informatie:
De Arend
Ammerzoden
(073) 599 13 02

Reageer op dit artikel