nieuws

Beursprimeur: Gary’s Home-Baked Products

Horeca

Gary’s Home-Baked Products is landelijk bekend om z’n typisch Amerikaanse producten als muffins, bagels, brownies, cookies en taarten. Ze worden vooral verkocht in koffiehuizen, hotels, lunchrooms, bioscopen, bedrijfskantines en supermarkten. Voor de verkoop is een selfservicedisplay ontworpen om de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. De klant pakt zelf z’n lekkernij, terwijl […]

Gary’s Home-Baked Products is landelijk bekend om z’n typisch Amerikaanse producten als muffins, bagels, brownies, cookies en taarten. Ze worden vooral verkocht in koffiehuizen, hotels, lunchrooms, bioscopen, bedrijfskantines en supermarkten.

Voor de verkoop is een selfservicedisplay ontworpen om de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. De klant pakt zelf z’n lekkernij, terwijl de voorraad automatisch weer wordt aangevuld door het fifo-systeem. De verkoopdisplays zorgen voor een duidelijke naamsvermelding van de producten, zijn stapelbaar en eenvoudig te reinigen. De afmetingen zijn 40 x 30 cm en 15 cm hoog.

Informatie:
Gary’s Home Baked ProductsAmsterdam(020) 422 87 17www.garys-muffins.nlinfo@garys-muffins.nl

Reageer op dit artikel