nieuws

Beursprimeur: Jadico Specerijen

Horeca

Het merk Apollo van Jadico Specerijen is gespecialiseerd in kruiden, specerijen en delicatessen voor de professionele keuken en heeft een rijke traditie op de foodmarkt. Op de beurs staan nieuwe producten in de schijnwerpers die bedoeld zijn voor de moderne restaurantkeuken. Nieuw is de reeks culinaire sauzen, soepen en maaltijdcomponenten. Kenmerken volgens de Rotterdamse leverancier: […]

Het merk Apollo van Jadico Specerijen is gespecialiseerd in kruiden, specerijen en delicatessen voor de professionele keuken en heeft een rijke traditie op de foodmarkt. Op de beurs staan nieuwe producten in de schijnwerpers die bedoeld zijn voor de moderne restaurantkeuken. Nieuw is de reeks culinaire sauzen, soepen en maaltijdcomponenten.

Kenmerken volgens de Rotterdamse leverancier: tijdbesparend, modern van smaak en scherp van prijs. De smaken zijn aangepast aan de moderne consument. Zo zijn er onder meer Italiaanse pomodorisoep en knoflooksoep in geconcentreerde vorm van 2-kiloverpakkingen.Apollo heeft ook de wereldkeuken in huis gehaald met maaltijdcomponenten als lamscurry en kip in Chinese saus. Alle producten zijn ambachtelijk gemaakt en worden zowel koelvers (zo’n 50 producten) als lang houdbaar (zo’n 25 producten) geleverd.

Informatie:
Jadico Specerijen
Rotterdam
(010) 462 66 00

Reageer op dit artikel