nieuws

Beursprimeur: NE-9051

Horeca

Panasonic heeft onlangs een nieuwe, semi-professionele magnetronoven op de markt gebracht. De NE-9051 is voorzien van een duurzame roestvrijstalen binnen- en buitenzijde, touch control en inverter-techniek. Deze techniek staat garant voor een efficiënte, evenwichtige stroomverdeling met een laag energiegebruik als gevolg. De 27-literoven is volgens de standhouder bij uitstek geschikt voor de verkoop van snacks […]

Panasonic heeft onlangs een nieuwe, semi-professionele magnetronoven op de markt gebracht. De NE-9051 is voorzien van een duurzame roestvrijstalen binnen- en buitenzijde, touch control en inverter-techniek. Deze techniek staat garant voor een efficiënte, evenwichtige stroomverdeling met een laag energiegebruik als gevolg. De 27-literoven is volgens de standhouder bij uitstek geschikt voor de verkoop van snacks in scholen, kantoren en ziekenhuizen.

De Panasonic NE-9051 is instelbaar op zes standen, variërend van 100 tot 1000 Watt. Hij is voorzien van een draaiplateau van 34 cm, tijdschakelaar, digitaal display, en veertien programma’s waarvan zeven vrij instelbaar. De advies verkoopprijs is €400,-.

Informatie:
Panasonic
Den Haag
(070) 331 45 00
www.panasonic.nl

Reageer op dit artikel