nieuws

Beursprimeur: Royalty Lime

Horeca

Royalty, bekend van de Royalty Vodka in de opvallende blauwe fles, introduceert op de Horecava een nieuwe smaakvariant: Royalty Lime. De drank (20% alcohol) in 1-literfles met de smaak van citroen en lime heeft een hip en opvallend kleurtje. Drinkadvies van Hooghoudt: puur met ijs, of in een frisse zomermix met up, bitter lemon of […]

Royalty, bekend van de Royalty Vodka in de opvallende blauwe fles, introduceert op de Horecava een nieuwe smaakvariant: Royalty Lime. De drank (20% alcohol) in 1-literfles met de smaak van citroen en lime heeft een hip en opvallend kleurtje. Drinkadvies van Hooghoudt: puur met ijs, of in een frisse zomermix met up, bitter lemon of cola.

Royalty Vodka is afkomstig van de distilleerderij van Hooghoudt te Groningen. In totaal zijn er nu naast de blauwe fles met de pure vodka vier smaakvarianten. Zo is er Royalty Red met rode bloedsinaasappels, Royalty Dark met zwarte bessen, Royalty Orange met sinaasappelsmaak en tot slot Royalty Lime. Volgens de standhouder neemt Royalty Vodka momenteel een grote vlucht, zowel in Nederland als in een aantal exportlanden.

Informatie:
Hooghoudt
Groningen
(050) 542 00 00
www.royaltyvodka.com

Reageer op dit artikel