nieuws

BeursprimeurUntill Ordering Software en het 2RS tafelre

Horeca

Stroke! Horeca Automatisering presenteert de Untill Ordering Software en het 2RS tafelreserveringssysteem. Untill past de kassa aan de specifieke situatie van de horecaondernemer aan, zodat training en opleiding overbodig worden. Untill onderscheidt zich in de afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing. De dynamische database van alle transacties maakt het mogelijk direct te beschikken over […]

Stroke! Horeca Automatisering presenteert de Untill Ordering Software en het 2RS tafelreserveringssysteem.

Untill past de kassa aan de specifieke situatie van de horecaondernemer aan, zodat training en opleiding overbodig worden. Untill onderscheidt zich in de afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing.

De dynamische database van alle transacties maakt het mogelijk direct te beschikken over gedetailleerde financiële rapportages. De software is onafhankelijk van de hardware, zodat de investering beheersbaar is.

De horeca-versie kan worden uitgebreid met draadloze kassaterminals (de Orderman-handheld), waarbij de werking en mogelijkheden identiek zijn aan de vaste opstelling van de kassa.

Andere mogelijkheden binnen Untill zijn: voorraadbeheer, klantenbeheer, afhaalmodule, ketenmodule en koppelingen met systemen als Hotel, Dispenser en Boekhouding.Het 2RS elektronische tafelreserveringssysteem voorziet in een optimale bezetting van het restaurant of partycentrum.

Info:
Stroke! Horeca AutomatiseringHeemskerk(0251) 20 30 00www.untill.nlinfo@untill.nl

Reageer op dit artikel