nieuws

Beursprimeur: WKD-Vodka-Silver

Horeca

In het middelpunt van de belangstelling staat WKD-Vodka-Silver. Deze nieuwe premium mixdrink van vodka met citrussmaak heeft een alcoholpercentage van 5,5 en zit in een flesje van 27,5 cl. Er zijn nog drie soorten WKD-mixdranken, ieder met een eigen specifieke smaak en uitmonstering, afgevuld in longnecks: Vodka Ice, Vodka Blue en Iron Brew. Ook nieuw […]

In het middelpunt van de belangstelling staat WKD-Vodka-Silver. Deze nieuwe premium mixdrink van vodka met citrussmaak heeft een alcoholpercentage van 5,5 en zit in een flesje van 27,5 cl. Er zijn nog drie soorten WKD-mixdranken, ieder met een eigen specifieke smaak en uitmonstering, afgevuld in longnecks: Vodka Ice, Vodka Blue en Iron Brew.

Ook nieuw is de WKD Shot, in de varianten Shot Blue en Shot Iron Brew. Deze zware drank van 40 procent alcohol zit in een fles van 70 cl. Russian Roulette wordt getypeerd als een gewaagd wodka-lime drankje en is gericht op uitgaanspubliek dat van een lolletje houdt. De Monnik Dranken zet dit nieuwe drankje neer als een shooter voor waaghalzen.

Het principe is hetzelfde als bij het echte Russisch roulette: vier flesjes in een stoere revolver-verpakking staan voor de kogels. Drink het wodkashootertje met z’n vieren en één van de waaghalzen krijgt een zwarte mond. Deze is dus de pineut. De rest van het groepje kan een verschrikkelijke opdracht voor hem of haar verzinnen. Op het doosje wordt een aanzet gegeven: dansen op de bar. In discotheken laten twee dames in maffia-outfit het publiek op ruige wijze kennismaken met Russian Roulette.

Informatie:
De Monnik Dranken
Oldenzaal
(0514) 51 30 76
www.monnik-dranken.nl
info@monnik-dranken.nl

Reageer op dit artikel