nieuws

Krokante aardappelvarianten

Horeca

Lamb Weston / Meijer presenteert twee nieuwe varianten in de American Specialties: Mild Curry Wedges Skin-on en Seasoned Crispy Cubes met kruiden. De wedges zijn grof gesneden aardappelpartjes, gecoat met een milde currysmaak. Door de coating blijven de wedges langer knapperig en warm. Geschikt als bijgerecht, voorafje, snack of hoofdcomponent in een menu. Seasoned Crispy […]

Lamb Weston / Meijer presenteert twee nieuwe varianten in de American Specialties: Mild Curry Wedges Skin-on en Seasoned Crispy Cubes met kruiden. De wedges zijn grof gesneden aardappelpartjes, gecoat met een milde currysmaak. Door de coating blijven de wedges langer knapperig en warm. Geschikt als bijgerecht, voorafje, snack of hoofdcomponent in een menu.

Seasoned Crispy Cubes met kruiden biedt eveneens veel menu-opties. Deze aardappelvariant is ook voorzien van een lichte coating. De combinatie met kruiden geeft een pikante aardappelsmaak.Beide producten zijn zowel in de frituur, oven of grill te bereiden.

Informatie: Lamb Weston / Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of info@lambweston-nl.com.

Reageer op dit artikel