nieuws

Romige groentesnack

Horeca

De Vries Snacks introduceerde een nieuwe snack Bonita op de horecamarkt. Bonita is een romige ragoût snack, gevuld met verse groenten. Het groentepakket bestaat uit uien, sperzieboontjes, maïs, wortel, paprika en bieslook. In combinatie met verfijnde kruiden geeft de Bonita een volle smaak. Bovendien is deze snack geschikt voor vegetariërs. Bonita is als proefmonter te […]

De Vries Snacks introduceerde een nieuwe snack Bonita op de horecamarkt. Bonita is een romige ragoût snack, gevuld met verse groenten. Het groentepakket bestaat uit uien, sperzieboontjes, maïs, wortel, paprika en bieslook. In combinatie met verfijnde kruiden geeft de Bonita een volle smaak. Bovendien is deze snack geschikt voor vegetariërs.

Bonita is als proefmonter te ontvangen in de Mexicanodozen, herkenbaar aan de sticker. Via de bijgesloten antwoordkaart kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor deelname aan de introductieactie. De buitendienstmedewerkers van De Vries bezorgen het introductiepakket aan huis.

Informatie: De Vries Snacks, Dordrecht, tel. (078) 617 00 44.

Reageer op dit artikel