nieuws

Cuisinier Henk Savelberg geridderd in Den Haag

Horeca

Henk Savelberg is dinsdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De eigenaar van het met één Michelinster bekroonde Restaurant Savelberg in Voorburg kreeg zijn onderscheiding uit handen van Wim Deetman, Burgemeester van Den Haag.

Savelberg, dit jaar 25 jaar actief als chef-kok, kreeg de ridderorde voor zijn geslaagde pogingen Nederland culinair op de kaart te zetten. Tevens zet hij zich in voor S.O.S. Kinderdorpen en voor het bewaren van cultureel erfgoed. Zijn horecabedrijf is gevestigd in het historische pand ‘Vreugd en Rust’.

Savelberg, dit jaar 25 jaar actief als chef-kok, kreeg de ridderorde voor zijn geslaagde pogingen Nederland culinair op de kaart te zetten. Tevens zet hij zich in voor S.O.S. Kinderdorpen en voor het bewaren van cultureel erfgoed. Zijn horecabedrijf is gevestigd in het historische pand ‘Vreugd en Rust’.

Reageer op dit artikel