Speciaal voor cateringbedrijven bracht Campina half februari Mona yoghurtsorbet op de markt. Yoghurtsorbert is een verfrissend nieuw toetje; lekker als afsluiting van de lunch in het (bedrijfs)restaurant. Met de swirl van luchtige naturel- en fruityoghurt in combinatie met een zoete saus smaakt de yoghurtsorbet het hele jaar door.
Speciaal voor cateringbedrijven bracht Campina half februari Mona yoghurtsorbet op de markt. Yoghurtsorbert is een verfrissend nieuw toetje; lekker als afsluiting van de lunch in het (bedrijfs)restaurant. Met de swirl van luchtige naturel- en fruityoghurt in combinatie met een zoete saus smaakt de yoghurtsorbet het hele jaar door.
Yoghurtsorbet is verkrijgbaar in twee frisse exotische varianten; aardbei-limoen met frambozensaus en ananas-perzik met passievruchtsaus.
Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.
Yoghurtsorbet is verkrijgbaar in twee frisse exotische varianten; aardbei-limoen met frambozensaus en ananas-perzik met passievruchtsaus.
Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.