nieuws

Snack van mals kiphaasje

Horeca

Kipdippers Mississippi van Friki is een nieuwe snack van Plusfood, gemaakt van een mals kiphaasje in een fijn gekruide Mississippi Style panade. Een luxe kipsnack die zich goed leent als voorgerecht en borrelhapje. Maar ook in een menu met pittige salsa, salade en een gepofte aardappel zijn de kipdippers te presenteren in het bedrijfsrestaurant of […]

Kipdippers Mississippi van Friki is een nieuwe snack van Plusfood, gemaakt van een mals kiphaasje in een fijn gekruide Mississippi Style panade. Een luxe kipsnack die zich goed leent als voorgerecht en borrelhapje. Maar ook in een menu met pittige salsa, salade en een gepofte aardappel zijn de kipdippers te presenteren in het bedrijfsrestaurant of zorginstelling.

Kipdippers Mississippi van Friki is een nieuwe snack van Plusfood, gemaakt van een mals kiphaasje in een fijn gekruide Mississippi Style panade. Een luxe kipsnack die zich goed leent als voorgerecht en borrelhapje. Maar ook in een menu met pittige salsa, salade en een gepofte aardappel zijn de kipdippers te presenteren in het bedrijfsrestaurant of zorginstelling.

De Friki kipdippers Mississippi zijn voorgebakken en gegaard en snel te bereiden in de friteuse, oven of koekenpan. Ze zijn diepgevroren verkrijgbaar in een doosinhoud van één kilo.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

De Friki kipdippers Mississippi zijn voorgebakken en gegaard en snel te bereiden in de friteuse, oven of koekenpan. Ze zijn diepgevroren verkrijgbaar in een doosinhoud van één kilo.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel