nieuws

Culinaire Open Dag van HANOS Venlo in teken van winter

Horeca

Najaars- en winteractiviteiten bij de Culinaire Open Dag van HANOS Venlo op 3 november. Dat meldt Bernadette van Dael van de groothandel. Zo kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor het winterseizoen in een speciaal daarvoor ingerichte wintertuin.

Daarnaast heeft de groothandelaar aandacht voor de buitenlandse keuken. Zo vertellen Berry en Yvonne Swarthof van het Noord-Amerikaans specialiteitenrestaurant Mondani in Lochem over de Canadese keuken en op de Great Britain & Scottisch Fair kunnen bezoekers whisky, lamsvlees en thee proeven. Ook de Spaanse tapas krijgt aandacht. Spaanse kazen, wijnen en sherry’s kunnen worden geproefd.

‘We gaan uit van 2.500 bezoekers en willen vooral ons aanbod verse producten naar voren laten komen’, aldus Van Dael van de afdeling PR & Marketing.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel