nieuws

Cursus ‘Kwaliteit van voedsel: ethische en esthetische aspecten

Horeca

De Stichting Post-Hoger Landbouwonderwijs (PHLO), opgericht door de Landbouwuniversiteit in Wageningen, houdt binnenkort de cursus ‘Kwaliteit van voedsel: ethische en esthetische aspecten’. Want voedselschandalen, technologische ontwikkelingen en globalisering van voedselpatronen zijn onlosmakelijk verbonden met de productie en consumptie van voeding, zo meent de PHLO. De postacademische cursus behandelt diverse vragen vanuit ethische en esthetisch perspectief.

Hoe kunnen de verschillende voedingstijlen, zoals slowfood, fastfood, gezondheidsvoeding en internationale voeding vredig met elkaar laten samengaan zonder negatieve consequenties voor milieu, landschap, gezond en dieren welzijn? Dit is een van de vragen die aan bod komen tijdens de cursus op 11 november. De PHLO hoopt managers in de voedingswereld, dus ook restaurants, te begroeten in Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, alwaar de cursus plaatsvindt.

Een van de docenten is Peter Klosse van De Echoput. Klosse doceert de cursisten over voedings- en smaakstijlen tijdens het anderhalf uur durende lunchprogramma. Daarnaast neemt hij het aperitief voor zijn rekening. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie vinden op www.phlo.nl.

Hoe kunnen de verschillende voedingstijlen, zoals slowfood, fastfood, gezondheidsvoeding en internationale voeding vredig met elkaar laten samengaan zonder negatieve consequenties voor milieu, landschap, gezond en dieren welzijn? Dit is een van de vragen die aan bod komen tijdens de cursus op 11 november. De PHLO hoopt managers in de voedingswereld, dus ook restaurants, te begroeten in Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, alwaar de cursus plaatsvindt.

Een van de docenten is Peter Klosse van De Echoput. Klosse doceert de cursisten over voedings- en smaakstijlen tijdens het anderhalf uur durende lunchprogramma. Daarnaast neemt hij het aperitief voor zijn rekening. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie vinden op www.phlo.nl.

Reageer op dit artikel