nieuws

Drievoudige moord in Belgisch café

Horeca

In een café in de Vlaamse stadje Geraardsbergen is een drievoudige moord aan het licht gekomen. De politie trof maandag de stoffelijke resten aan van de cafébaas, zijn serveerster en een vriend van de uitbater.

De ontdekking gebeurde toen men de kroegbaas wilde vragen zijn auto te verzetten voor de markt. De 30-jarige cafébaas bleek vastgebonden aan een stoel en met een stomp voorwerp op zijn hoofd geslagen. De politie heeft haar hoop gevestigd op de beelden van een bewakingscamera die op de straat gericht staat.

De ontdekking gebeurde toen men de kroegbaas wilde vragen zijn auto te verzetten voor de markt. De 30-jarige cafébaas bleek vastgebonden aan een stoel en met een stomp voorwerp op zijn hoofd geslagen. De politie heeft haar hoop gevestigd op de beelden van een bewakingscamera die op de straat gericht staat.

Reageer op dit artikel