nieuws

Kasteelhotel kiest design hotelkamers van jonge kunstenaars

Horeca

het kader van de Dutch Design Week 2005, hebben een aantal vormgevers en kunstenaars ondermeer acht tijdelijke design hotelkamers ingericht in het Temporary Art Center in Eindhoven. Vanmiddag wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt welke van de kamers en/of producten geselecteerd worden voor permanent gebruik in Chateau De Raay in het Limburge Baarlo.

Chateau De Raay is een kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Met de artistieke inbreng van het International Art Center, met een kunstgalerie, keramiekwerkplaats en zeefdrukkerij, zijn 50 luxe hotelkamers met kunst ingericht. Naast grote namen in de kunstwereld wil het hotel graag jonge ontwerpers de kans bieden zich aan het publiek, in de markt, te presenteren.

Reageer op dit artikel