nieuws

Megacafé VG XL wordt disco

Horeca

Café De Vergane Glorie XL in Doetinchem wordt omgebouwd tot een discotheek. Dat hebben de nieuwe eigenaren, Henk en Anita te Grotenhuis, bekendgemaakt. Te Grotenhuis kocht het bedrijf van de vorige eigenaar Roel de Boer.

‘Het was geen geheim dat het in de Vergane Glorie XL een stuk minder druk was dan in het begin. De nieuwe eigenaren gaan verder met een heel nieuw idee’, aldus De Boer in De Gelderlander.

De nieuwe uitbaters gaan de megakroeg omturnen tot een danscafé. ‘Doetinchem heeft veel horeca maar mist een danstent. Wij denken dat dit echt iets toevoegt aan de Doetinchemse binnenstand’, aldus Henk te Grotenhuis.

Te Grotenhuis past een paar kleine wijzigingen toe. Zo zal er een zaal komen voor R&B-muziek en discoclassics en een zaal voor actuele popmuziek. Daarnaast gaat de minimumleeftijd omlaag van 21 naar achttien jaar.

Reageer op dit artikel