nieuws

Theaterronde Idols III in Concertgebouw De Vereeniging

Horeca

Morgen is het zover; Idols III gaat van start. In vier voorrondes zullen weer vele duizenden jonge talenten een gooi doen naar het hoogst haalbare: Idol 2006. Voor de meeste van hen valt het doek al na de eerste ronde. 89 kandidaten gaan na de eerste ronde door naar de tweede ronde; de theaterronde. Deze theaterronde zal dit keer plaatsvinden in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

De opnamen van deze ronde vinden plaats op 21 en 22 oktober. De 89 kandidaten die uit de eerste ronde komen zullen in twee dagen tijd, 3 opdrachten uit moeten voeren. Aan het einde van de theaterronde zullen er 27 kandidaten overblijven die naar de workshops gaan.

“De keuze voor De Vereeniging was niet moeilijk” vertellen Mark de Vink en Pien Rutten, die namens Blue Circle verantwoordelijk zijn voor de productie. “Concertgebouw De Vereeniging is een prachtige locatie en de samenwerking met de Keizer Karel Podia is prima.” Op donderdag 20 oktober zal een team van bijna 100 mensen van Blue Circle en de Keizer Karel Podia alle voorbereidingen treffen. Op vrijdag en zaterdag zullen de opnamen plaatsvinden. Het gebouw zal alleen toegankelijk zijn voor medewerkers en kandidaten. Voor het publiek zullen de deuren gesloten blijven.

Vanaf 22 oktober is Idols III te zien op RTL4. In totaal zal er in 24 uitzendingen bepaald worden wie zich Idol 2006 mag noemen. De opnamen in Concertgebouw De Vereeniging zullen in twee afleveringen uitgezonden worden en wel op 19 en 26 november.

Reageer op dit artikel