nieuws

Ciska Peters en Pim ter Linde nemen belang in Spaans Evenementenburo.

Horeca

Deze maand hebben Ciska Peters en Pim ter Linde een substantieel belang verworven in het Spaans/Nederlandse evenementenbureau in Marbella “Especial Top Events”, onderdeel van de Especial Group o.l.v. de ceo’s René Savelberg (voormalig directeur McDonalds Nederland) en Hein Arts. Het bureau gaat opereren onder de naam Especial/Ciska Peters Events en zal zich, naast de gebruikelijke evenementen, in het bijzonder richten op het verzorgen van incentives in Zuid Spanje. Ze verwachten vanuit Nederland en Spanje te gaan werken in de verhouding 60/40.

Drie jaar geleden verkochten Ciska Peters en Pim ter Linde hun evenementenorganisatiebureau Peters & Ter Linde aan Verhaaf Party Catering. Peters bleef nog tot afgelopen zomer directeur. Peters en Ter Linde bezitten privé al 10 jaar een huis in Marbella.

Reageer op dit artikel