nieuws

aRTi Producties: goed doordacht AVR bedrijfsfeest in de Efteling

Horeca

De AVR en aRTi Producties zorgden zaterdag 23 september voor een goed doordacht bedrijfsfeest. Ruim 2000 werknemers van vuilnisman tot directie kwamen naar de Efteling. Maar hoe bereik je nou al deze gasten met één feest?

aRTi Producties: goed doordacht AVR bedrijfsfeest in de Efteling

aRTi Producties besloot in overleg met het afvalbe- en verwerkingsbedrijf AVR een bedrijfsfeest te organiseren voor de mederwerkers zonder toespraken of boodschappen uit het management. Het feest moest ook echt een bedank- en motivatiefeest worden. “Wij zijn een bedrijf met veel handjes”, omschreef Nienke Veenendaal van AVR de doelgroep heel duidelijk.

Snackbuffet

Gezien de brede doelgroep was de uitdaging het bereiken van alle gasten. Gelukkig hadden aRTi en AVR goed nagedacht over de doelgroep. Zo was er naast het unieke Holle Bolle Gijs-snackbuffet, voor ieder wat wils op culinairgebied. Op zes verschillende locaties in het park waren zes verschillende thema’s met bijpassend entertainment.

“Je maakt dus je eigen feest. Zelf bepalen op welk feestje je wilt zijn, dat is een concept waar wij in geloven”, aldus Rein Korthals Altes van aRTi Producties. Dat het bij de Hermes House Band in het Witte Paard iets drukker was dan bij het Rotterdamse cabaret van de Cornelli’s spreekt voor die aanpak.

De avond werd afgesloten met een spectaculaire lasershow op de Vonderplas in de Efteling. Veel meer over AVR en aRTi Producties in FZ nummer 4. De laatste FZ van dit jaar verschijnt eind november.

Reageer op dit artikel