nieuws

Artiestenmanager ruilt Marco Borsato in voor lunchroom

Horeca

Als artiestenmanager werkte ze met mensen als Marco Borsato, Hans Böhm, Karin Bloemen, Daphne Deckers en Tooske van Breugem. Deze wereld heeft ze echter helemaal achter zich gelaten. De 42-jarige Jolanda Nachtzaam is nu de eigenaresse van een broodjeszaak in Hilversum.

Artiestenmanager ruilt Marco Borsato in voor lunchroom

Ze doet haar verhaal in De Telegraaf. ‘Er ging rustig drie ton door m’n handen. En nu sta ik drie euro voor koffie met een broodje af te rekenen, ha ha. Na tien jaar was ik gewoon toe aan een andere uitdaging. En daarom heb ik een broodjeszaak in hartje Hilversum overgenomen’, zegt de oud-artiestenmanager van S-Partners. In de krant staat ze op de foto achter een stomend espressoapparaat.

In het artikel haalt ze vooral herinneringen op aan het verleden. Over het bezoeken van een James Bond-première in Oslo samen met Daphne Deckers. Over ruzie met Tooske Breugem, maar ook over haar band met schrijfster Heleen van Rooyen. Nu moet ze echter gaan bouwen aan een band met haar klanten.