nieuws

Chef-kok per direct weg bij sterrestaurant Chapeau!

Horeca

Chef-kok Roland Veldhuizen is per direct weg bij restaurant Chapeau! in Bloemendaal. Een meningsverschil over het gevoerde beleid is aanleiding voor het plotselinge vertrek van Veldhuizen.

‘Het dienstverband is na drie jaar ontbonden’, aldus eigenaar Ronald Voogel van het sterrenrestaurant. ‘We hebben geen conflict. Er was alleen sprake van een verschil van mening over het gevoerde beleid. We zijn goed uit elkaar gegaan. Wat Roland gaat doen, is niet bekend.’ Mede onder aanvoering van Veldhuijzen steeg Chapeau! in de jongste uitgave van Lekker spectaculair van 39 naar 15.

Veldhuizen wordt opgevolgd door Jeroen Granemann. Voogel: ‘Jeroen werkt al enige tijd bij ons. Verder heeft hij in het verleden gewerkt bij Zwethheul in Delft. Ook hebben we een nieuwe sous-chef. Dat is Tim Wubbels geworden.’

Veldhuizen was niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel