nieuws

KHN stelt data beschikbaar aan Tele Atlas

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland heeft haar database met 20.000 horecabedrijven opengesteld voor kaartenmaker Tele Atlas. De gegevens van de horecabedrijven kunnen nu bijvoorbeeld verwerkt worden in navigatiesystemen die werken met de kaarten van Tele Atlas.

KHN stelt data beschikbaar aan Tele Atlas

Volgens KHN moet de samenwerking leiden tot meer potentiële klanten voor de leden van de vereniging. ‘Door samen te werken met Tele Atlas kan de informatie van onze leden worden geïntegreerd in diverse navigatieproducten en locatiesystemen.

Lodewijk van der Grinten

Zo kunnen nog meer bewoners, bedrijven en toeristen vlot de weg vinden naar onze cafés, hotels en restaurants,’ zegt Lodewijk van der Grinten, directeur van KHN.

Volgens de afspraken die zijn gemaakt tussen beide partijen zullen de gegevens worden ingedeeld in verschillende categorieën zoals bar/pub, nachtleven, restaurants, fastfood en hotels.