nieuws

Manager populair vakantieresort pakt fitnessprijs

Horeca

Assistent general manager Mike Mitchell van het bekende Turkse vakantieresort LykiaWorld heeft de titel ‘Mister Universe’ behaald. De 52-jarige fitnessfanaat behaalde zijn titel voor de tweede achtereenvolgende maal.

Manager populair vakantieresort pakt fitnessprijs

Mitchell pakte de prijs tijdens de wereldkampioenschappen van de World Fitness Federatie, die werd gehouden in het Duitse Hamelen. De Schot vertegenwoordigde daar Turkije, het land waarin hij werkzaam is.

De resortmanager is in LykiaWorld verantwoordelijk voor onder meer fitness- en andere sportactiviteiten. Mitchell werkte jarenlang als commando bij de Britse marine. Nadat bij hem leukemie werd geconstateerd, begon hij zich intensief bezig te houden met fitness.

Vakantieresort LykiaWorld aan de Turkse zuidwestkust is een enorm complex en beschikt over tien restaurants, 13 bars en 19 zwembaden. Het complex bestaat uit 370.000 m2 en is gelegen aan de uitlopers van het Taurusgebergte.

Reageer op dit artikel