nieuws

Soepfabriekje

Horeca

De soepen zijn verpakt in transparante zakken en zijn lang houdbaar buiten de koeling. Vanuit de geconcentreerde soepen zijn 50 goed gevulde soepen te bereiden. Door maximaal twee ingrediënten en water toe te voegen, heeft u zo’n twee-en-een-half tot drie liter soep. Unilever plaatst het systeem in bruikleen op locaties met een minimum omzet van […]

Soepfabriekje

De soepen zijn verpakt in transparante zakken en zijn lang houdbaar buiten de koeling. Vanuit de geconcentreerde soepen zijn 50 goed gevulde soepen te bereiden. Door maximaal twee ingrediënten en water toe te voegen, heeft u zo’n twee-en-een-half tot drie liter soep. Unilever plaatst het systeem in bruikleen op locaties met een minimum omzet van acht liter soep per dag. Verder bieden zij promotieartikelen, promotionele activiteiten en een presentatiesysteem aan om de verkoop van de soepen te promoten. Voor meer informatie kunt u bellen naar Unilever Bestfoods Caterplan (0800) 86694636.

Reageer op dit artikel