nieuws

Stappers gooien man uit bus

Horeca

Gasten van een horecagelegenheid in Amsterdam hebben op de terugreis naar Nootdorp een 42-jarige man zwaar mishandeld. Het slachtoffer werd in elkaar geslagen en vervolgens uit de bus gejonast.

Stappers gooien man uit bus

De politie hield veertig jongeren aan. Ze waren getuige van het voorval, maar weigerden de schuldigen aan te wijzen. Na verhoor van de jongeren kwam naar voren dat twee 21-jarige mannen uit Nootdorp de daders zijn van het geweldsincident.

Volgens de politie vonden de jongeren dat de 42-jarige man niet in de bus thuis hoorde. De bus was op weg van partycentrum Borchland in Amsterdam Zuid-Oost naar Nootdorp. ‘De man wilde de bus in, maar hem werd duidelijk gemaakt dat hij niet welkom was’, aldus een woordvoerder van de politie op de website van NRC Handelsblad.

Het slachtoffer moest met verwondingen aan hoofd en schouder naar het ziekenhuis worden gebracht. De twee opgepakte mannen uit Nootdorp hadden zondagavond nog geen bekentenis afgelegd.

Reageer op dit artikel