nieuws

Wegwerp poetsdoeken

Horeca

Kimberly-Clark bracht een nieuwe range producten voor horecabedrijven op de markt. Wypall X80 sopdoeken, Wypall L Roll Control poetsdoeken, antiseptische handreiniger en een instant handsanitizer. De sopdoeken kunt u voor een volledige poetsbeurt gebruiken en daarna weggooien. ‘De hygiëne is daarmee beter gegarandeerd. De doeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn sterk’, zegt de leverancier. […]

Wegwerp poetsdoeken

Kimberly-Clark bracht een nieuwe range producten voor horecabedrijven op de markt. Wypall X80 sopdoeken, Wypall L Roll Control poetsdoeken, antiseptische handreiniger en een instant handsanitizer. De sopdoeken kunt u voor een volledige poetsbeurt gebruiken en daarna weggooien. ‘De hygiëne is daarmee beter gegarandeerd. De doeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn sterk’, zegt de leverancier. De sopdoeken zijn kleurgecodeerd, om kruisbesmetting te voorkomen. Geschikt voor schoonmaken van gootstenen, grills en ovens. De tweelaagse en eenlaagse poetsdoeken worden geleverd als combirol in een speciale roll control dispenser. Per keer geeft de dispenser één poetsdoek af. De doeken zijn voor eenmalig gebruik en zijn geschikt voor lichtere reinigingstaken (opnemen van gemorste vloeistoffen en voedselresten, afnemen keukenapparatuur). De antiseptische handreinigers hebben een antibacteriële gel voor het reinigen van handen zonder gebruikmaking van water en zeep. Informatie: Kimberly-Clark, Ede, tel. (0318) 69 76 97 of www.kcprofessional.com

Reageer op dit artikel