nieuws

Vermaat Groep streeft naar 100 miljoen omzet

Horeca

Vermaat Groep hoopt in 2014 naar €100 miljoen omzet door te groeien. Die groeiambitie spreekt algemeen directeur Paul Vermaat uit in Misset Horeca Extra van 16 mei.

Vermaat Groep streeft naar 100 miljoen omzet

Het familiebedrijf Vermaat Groep realiseert in 2013 een omzet van € 87,7 miljoen. In 2014 hoopt het veelzijdige horecabedrijf uit de Horeca Top 100 naar €100 miljoen door te groeien. ‘Als dat lukt, ben ik stiekem erg trots’, aldus de algemeen directeur.

Musea
Voor 2014 staan er nieuwe restaurants in Artis, het Mauritshuis en het nog te openen nieuwe Nationaal Militair Museum op de agenda.

Groei
Op Schiphol gaat Vermaat binnenkort als bedrijfscateraar aan de slag in The Base. In de ziekenhuismarkt zijn Isala Klinieken in Zwolle, Radboudumc en het Academisch Ziekenhuis in Maastricht toegevoegd aan de portfolio. ‘Op alle fronten hebben we de juiste focus en zit er groei in.’

Inspirerend
Vermaat spreekt ook de ambitie uit om in 2019 het meest inspirerende bedrijf zijn in alle vijf segmenten waar ze nu ook actief in is. Dat zijn bijvoorbeeld winkels en horecalocaties in ziekenhuizen, bedrijfshoreca, musea. Daarnaast heeft het bedrijf ook reguliere horecaconcepten en een partycateringtak. In al deze vijf segmenten wil Vermaat jaarlijks zo’n 15 tot 20 procent groeien.

Vorig jaar won Vermaat de Misset Horeca Innovation Award.

Reageer op dit artikel