nieuws

Joelia, by Mario, Rotterdam

Horeca

In het Hilton hotel in hartje Rotterdam zit sinds kort restaurant Joelia, by Mario van de Nederlandse topkok Mario Ridder. Het gaat volgens Ridder om een internationaal restaurant met een lage drempel. Het restaurant mikt op een brede doelgroep van uitgebreide lunch- en dinergasten tot de snelle stadsmens die in de foodcorner een cocktail met een paar hapjes shared dining wil doen met zijn of haar geliefde.

Joelia, by Mario, Rotterdam

De architectuur van het restaurant komt uit de koker van Stefan Bennebroek van Puur Plus Architecten. Bennebroek verbouwde eerder in opdracht van Ridder restaurant De Zwethheul en richtte CEO Baas van het vlees in. In Joelia, by Mario heeft Bennebroek gekozen voor messing, marmer en Amerikaans eikenhout, producten die tijdens de bouw van het hotel nadrukkelijk zijn gebruikt. Zo laat Mario Ridder weten in een uitgebreid video-interview.

Locatie: Coolsingel 5, Rotterdam, Nederland

Open: februari 2015

Capaciteit: 80 stoelen

Architect: Puur Plus Ontwerpers, Amsterdam

Foto’s: Scala Photography

Reageer op dit artikel