Aanmelding Lekkerste Wedstrijden bijna gesloten

Aanmelding Lekkerste Wedstrijden bijna gesloten

Maak jij het lekkerste broodje of de lekkerste hamburger van Nederland? Kom het maar eens bewijzen tijdens De Lekkerste Wedstrijden. Wie nog wilt meedoen, moet er wel snel bij zijn.

Medewerkers van alle horecabedrijven hebben nog tot 25 november om zich in te schrijven voor De Lekkerste Wedstrijden, die plaatsvinden tijdens de Horecava 2017. In deze jaarlijkse competitie wordt bepaald wie de lekkerste hamburgers, de gezondste maaltijdsalade, de lekkerste broodjes, het beste kindermenu en de lekkerste wafel van Nederland maakt.

Categorieën

Makers van de broodjes gaan aan de slag in vier categorieën: Horeca (voor horeca- en fastservicebedrijven); On the move (voor 'to go'-eetgelegenheden zoals tankstations en vliegvelden); Catering en tenslotte Lekker Anders (voor horeca- en cateringmedewerkers met een beperking). De Lekkerste Hamburger kent twee categorieën: Finest Burger en Fastest Burger, waarbij de deelnemers in de laatste categorie een vrijere opdracht krijgen.

Veel aanmeldingen

Vanwege het grote aantal aanmeldingen, moeten de deelnemers aan het Lekkerste Broodje Horeca en De Lekkerste Hamburger Finest eerst nog een voorronde door. Deze wordt gehouden op 28 november bij Hanos in Delft en eventueel ook op 29 november bij Hanos in Zwolle. Het thema van dit jaar is Dutchie, wat inhoudt dat de hoofdingrediënten, behalve het vlees, van Nederlandse bodem moeten komen. Uiteindelijke worden de nummers 1 tot en met 3 in iedere categorie beloond met een medaille, een beker en een geldbedrag.

De wedstrijden worden sinds 1981 georganiseerd door stichting De Lekkerste Wedstrijden en hebben als doel het stimuleren van creativiteit en inventiviteit.

Kijk op de website van De Lekkerste Wedstrijden voor alle reglementen en de inschrijfformulieren.