nieuws

Hoort uw bedrijf in de Misset Horeca Top 100 Grootste horecabedrijven?

Horeca 11855

Zet uw horecabedrijf, bedrijvengroep of holding 6 miljoen euro of meer om? Dan hoort u in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven, de ranglijst van de Nederlandse horecabedrijven die we jaarlijks op omzet rangschikken.

Hoort uw bedrijf in de Misset Horeca Top 100 Grootste horecabedrijven?

Elk jaar krijgen we nadat de lijst is verschenen de vraag: ‘Waarom staat mijn bedrijf niet in de lijst?’ Dat komt omdat wij niet in ieders boekhouding kunnen kijken en dus vaak niet weten dat een bedrijf in aanmerking komt voor de Top 100 Grootste Horecabedrijven.

Daarom hebben we uw hulp nodig: kent of bent u een bedrijvengroep, holding of horecabedrijf dat in 2017 €7,5 miljoen of meer omzette, of daar dit jaar aan gaat komen? Mail ons de naam van het bedrijf, contactpersoon en mailadres op missethorecatop100@vakmedianet.nl. U ontvangt dan binnenkort een enquêteformulier.

Misset Horeca zet jaarlijks in mei de grootste horecamerken en -bedrijven in Nederland op een rij, op basis van omzet. Van McDonald’s (nummer 1 met een omzet van €732 miljoen in 246 vestigingen) tot Blooming (nummer 100 met €7,6 miljoen omzet in drie vestigingen), en alles wat daartussen zit: de Top 100 Grootste Horecabedrijven en -merken.

 

Bekijk hier alles over de Misset Horeca Top 100 2017