nieuws

Sandton gaat grens over

Hotel

Sandton Hotels opent voor het eerst een hotel buiten Nederland. De Hollandse hotelketen gaat een logiesbedrijf starten in Duitsland. Gevolg van de uitbreiding is dat de directie van Sandton met twee personen is uitgebreid.

Sandton gaat grens over

Het nieuwe hotel van Sandton komt in Düren, een stad met ruim honderdduizend inwoners tussen Keulen en Aken. Het gaat om het volledig te renoveren rijksmonument Die Stadthalle, op een uur rijden van Venlo.

Het viersterren deluxe Sandton Parkhotel Düren gaat begin 2009 open. Het hotel krijgt 140 ruime luxe hotelkamers, zeven zalen, een restaurant voor tweehonderd gasten, fitnessruimte, wellnesscenter en een ondergrondse parkeergarage.

Door het groeiend aantal hotels en activiteiten is de directie van de Sandton hotelgroep aangevuld met Jacco Voorn en Sylvester Ponsen. Voorn, tevens general manager van het IJsselhotel en het Gildehotel in Deventer, treedt aan als directeur product development. Ponsen, gm van Pillows Zwolle, wordt operationeel directeur. De overige directieleden zijn Gui de Vries, Rogier Braakman en Martina van der Veen.

Zie ook

Reageer op dit artikel