nieuws

Lancering gastvrijheidsboek tijdens GildenEvent

Hotel

Directeur Madelinde Moesbergen van Landgoed Avegoor in Ellecom en gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok lanceren op 21 november het boek ‘Gastvrijheid Loont’ tijdens het GildenEvent in Ede.

Lancering gastvrijheidsboek tijdens GildenEvent

Het boek bevat een gastvrijheidsformule voor alle horecabedrijven, van café tot restaurant. ‘Het is een inspiratieboek’, legt Jeannine Sok van Sok Organisatie en Communicatie uit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt in stappen beschreven hoe je gastvrijheid in je horecabedrijf kunt verbeteren.

Sok schreef het boek samen met Madeline Moesbergen, directeur van Landgoed Avegoor in Ellecom. De gastvrijheidstraining die Sok afgelopen maanden voor het personeel in dit hotel verzorgde, dient als uitgangspunt.

Tijdens het GildenEvent in Ede, een inspiratiebijeenkomst voor koks en gastmensen, wordt het boek gepresenteerd. Tegelijkertijd zullen ook enkele ervaringen uit de praktijk van Avegoor worden besproken. Moesbergen: ’Ik wil graag onze kennis delen en uit onze cocon stappen. Laat iedereen maar leren wat er hier fout ging en wat er nu beter gaat.’

Naast de praktijkvoorbeelden van Avegoor vertellen horecaondernemers zoals Thérèse Boer (De Librije, Zwolle) en Maartje Houben (De Compagnie, Nijmegen), bekende Nederlander Anita Witzier en koffiedeskundige Jeroen Veldkamp wat gastvrijheid voor hun betekent.

Bezoekers van het GildeEvent krijgen het boekje gratis, evenals leden van het Gastvrijheidsgilde.

Reageer op dit artikel