nieuws

AF&BM strikt oud-topman Hyatt

Hotel

Voormalig Hyatt-topman Robert Benninga komt naar de bijeenkomst van de Association of Food and Beverage Magement (AF&BM) op maandag 21 november. De bijeenkomst staat in het teken van het thema ‘Sterk staan in spannende tijden’ en maakt tevens de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award bekend.

AF&BM strikt oud-topman Hyatt

Robert Benninga nodigt tijdens de bijeenkomst deelnemers aan de sessie op interactieve en dynamische wijze uit om concreet resultaat én mensgerichtheid te combineren. Met toepasbare instrumenten geeft hij aan hoe je persoonlijk en professioneel het beste uit jezelf haalt.

Benninga werkte in meerdere directiefuncties voor onder meer Hyatt Hotels, Ahold, Maxeda (Bijenkorf), WE International en Asko-Metro. Hij sprak inmiddels meer dan 300.000 mensen toe in 51 landen.

Aansluitend op deze presentatie zullen de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award bekend gemaakt worden. De bijeenkomst van AF&BM op 21 november wordt gehouden bij Seats2Meet.com in Utrecht.

Reageer op dit artikel