nieuws

Accor stapt in appartementenhotels

Hotel

Accor gaat samenwerking met vakantiehuizenreus Pierre & Vacances om een netwerk van appartementhotels te starten. Het plan is om de komende jaren vijftig appartementenhotels in Europa op te zetten.

Accor stapt in appartementenhotels

Dat meldt Zakenreisnieuws.nl. Het Franse Pierre & Vacances is al enige tijd actief op de markt van appartementenhotels. Het bedrijf wil haar expertise combineren met het distributienetwerk en de ontwikkelingskracht van hotelgigant Accor. Het is nog niet bekend wat de naam wordt van de nieuwe formule.

6.500 appartementen

Het gaat om vijftig hotels die goed zijn voor 6.500 appartementen. De appartementen zijn bedoeld voor mensen die enige tijd een hotelkamer nodig hebben die voorzien is van luxe. Het gaat hierbij vooral om zakenmensen die het prettig vinden om een ruim appartement te hebben om in te werken en te ontspannen.

Zie ook:

Van Maaswaal van Accor naar Golden Tulip

Reageer op dit artikel