nieuws

Ali B rap voor Savarin

Hotel

Rapper Ali B heeft een lofzang gemaakt op Hotel Restaurant Savarin in Rijswijk. Hij trad op bij Savarin tijdens de uitreiking van de Talkies Terras Award met een speciaal geschreven rap die nog het best kan worden omschreven als een lofzang op Savarin en de medewerkers.

Ali B rap voor Savarin

Ali B rapt op het podium, met laptop in de hand, over het hotel-restaurant. Hij roemt de medewerkers, hun inzet en de eigenaren Patrick van Zuiden en Peter van Santen. Savarin was feestlocatie ter ere van de Talkies Terras Award.

Naast Ali B trad ook zangeres Do op tijdens het feest waarop ook het nummer van Talkies werd gepresenteerd. Het ontbrak op het feest niet aan bekende Nederlanders. Wilfred Genee was er, maar ook Mark van der Kallen, ADO-speler Lex Immers en visagist Mari van de Ven.

Bekijk hier de Ali B-rap op Savarin:


Reageer op dit artikel