nieuws

Amsterdam krijgt eerste EasyHotel van Nederland

Hotel

Amsterdam krijgt het eerste Easyhotel van Nederland. Easyhotel is een scherp geprijsde hotelformule van dezelfde onderneming als luchtvaartmaatschappij Easyjet. Er is een basiskamerprijs maar voor extra’s moet net als in de vliegtuigen worden bijbetaald.

Amsterdam krijgt eerste EasyHotel van Nederland

Het Amsterdamse hotel krijgt tachtig kamers van ongeveer twaalf vierkante meter. De kamer heeft een bed, tv en badkamer en is te boeken vanaf 49 euro per nacht. Voor extra’s moet worden betaald, net als in de vliegtuigen van EasyJet.

Ook tv kijken kost geld. Net als een extra schoonmaakbeurt gedurende het verblijf. Een restaurant of een ontbijtruimte krijgt het hotel niet.

Opening

Voor het eerste EasyHotel van Nederland en overigens van de gehele Benelux wordt een pand aan de Ferdinand Bolstraat, op de hoek van de Ostadestraat in Amsterdam momenteel verbouwd. Zoals het er nu uitziet kunnen de eerste gasten in oktober 2011 inchecken.

De franchisehouder voor Easyhotel in de Benelux is Danzep Hotels. Na Amsterdam volgen dit jaar ook steden als Den Haag en Rotterdam. Ook zoekt Danzep nog één of twee extra locaties in Amsterdam.

Bekijk hier een filmpje van EasyHotel