nieuws

Beach hotel de Vigilante naar Charme Hotels

Hotel

Beach hotel de Vigilante in Makkum heeft zich aangesloten bij de nieuwe hotelgroep Charme Hotels. Deze groep van Onno Pel en Bart Reints Bok – alle twee afkomstig van Sandton – is in april dit jaar van start gegaan.

Beach hotel de Vigilante naar Charme Hotels

Hotel de Vigilante is het tweede hotel voor de Charme Hotelgroep. Pel en Bok begonnen met het Golden Tulip hotel in Oosterhout.

Bij Charme Hotels bepalen hoteliers zelf op welke managementgebieden er ondersteuning is gewenst. Dat kan in de vorm van (soft)franchise of middels managementcontracten op revenue of operations.

Het 87-kamers tellende Vigilante wordt geleid door Niek van Duuren. Hij heeft zich aangesloten omdat hij nu zijn eigen identiteit kan behouden. Het hotel in het Friese Makkum maakt gebruik van het revenu en marketing concept dat Charme Hotels biedt.

Reageer op dit artikel