nieuws

Carlton bouwt designhotel in Scheveningen

Hotel

Carlton Hotel Collection gaat een designhotel bouwen aan de Badhuisweg in Scheveningen. Het hotel wordt ontwikkeld in samenwerking met ConverseDC en moet eind 2013 de deuren openen.

Carlton bouwt designhotel in Scheveningen

Voor de plannen is inmiddels een koop-aannemingsovereenkomst ondertekend. Het gaat om een nieuw te bouwen hotel, dat is geïnspireerd op de relaxte Amerikaanse lifestyle van The Shutters uit Santa Monica Californië maar met de ‘feel and touch’ van New England.

Het viersterrenhotel krijgt 87 kamers, een parkeergarage, een grote living met American cocktailbar en een houten veranda rond het gebouw. Het design van het interieur en exterieur is een samenwerking tussen TMS Architects uit Portsmouth NY, MPA Architecten en Piet Boon.

Het kantoorgebouw dat er nu nog staat, wordt gesloopt. Het pand is via de Bijzonder Beheer-afdeling van een Nederlandse bank door ConverseDC verworven. Carlton voegt het hotel toe aan de eigen beleggingsportefeuille.

Reageer op dit artikel