nieuws

Chagall hotel Zwolle naar Hampshire

Hotel

Het nieuwe hotel van Chagall Hotels & Restaurants in Zwolle sluit zich aan bij Hampshire. Het viersterrenhotel zit in de schil van het nieuwe voetbalstadion van FC Zwolle. Hotel Lumen met 125 kamers gaat in april open.

Chagall hotel Zwolle naar Hampshire

Chagall heeft drie hotels in de Randstad waarvan er twee zijn aangesloten bij Hampshire; Greenpark in Leidschendam en Corona in Den Haag.

Hotel Lumen krijgt 125 hotelkamers en suites, zowel geschikt voor de zakelijke gast als voor toeristen. Op de begane grond komt de zakelijke ontmoetingsplek Bluefinger Lounge. Hier worden koffiespecialiteiten en diverse snacks geserveerd. De naam refereert aan ‘Blauwvingers, de bijnaam van de Zwollenaren.

Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten naar de aangrenzende brasserie Equipe. Equipe Event Center en Equipe Meeting Center bieden zalen voor congressen, trainingen, vergaderingen of workshops.

Reageer op dit artikel