nieuws

Eden trekt Joost Peeperkorn aan

Hotel

Het managementteam van de Eden Hotel Group wordt uitgebreid. Joost Peeperkorn is door Eden aangetrokken als financieel directeur van Eden Asset Management. Peeperkorn wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Finance and Risk Management.

Eden trekt Joost Peeperkorn aan

De 36-jarige Peeperkorn start 17 september bij Eden Assent Management, een onderdeel van de Eden Hotel Group. Peeperkorn gaat nauw samenwerken met algemeen directeur Léon Dijkstra en Asset Manager Felix Hillen.

‘Wij zijn erg enthousiast over de komst van Joost. Hij voegt met zijn risk management specialisatie en jarenlange ervaring in verschillende financiële functies in de hotelwereld, veel toe aan het asset management en de directievoering over de Eden Hotel Group’, zo laat Hillen weten.

Financiële risico’s

Joost Peeperkorn studeerde aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Na verschillende functies in het hotelwezen specialiseerde Peeperkorn zich bij NH Hoteles in internal auditing en risk management. Later adviseerde hij als risk management consultant diverse ondernemingen in binnen en buitenland.

In zijn nieuwe functie ondersteunt Peeperkorn de Eden Hotel Group bij het onderzoeken van mogelijkheden om de prestaties verder te optimaliseren, zo laat Eden weten. Verder moet hij de mogelijke financiële en operationele risico’s van de groep of individuele hotels inzichtelijk maken.

Meer over Eden Hotel Group

Reageer op dit artikel